İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE - Büyükçekmece Halk Eğitimi Merkezi

Ağu

AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKUL VE LİSE KAYITLARI 21.08.2019-27.09.2019 TARİHLERİ ARASINDADIR.Yeni kayıtlar merkezimizde hafta içi hergün saat 16.00'ya kadar yapılmaktadır.

Ağu

SIFIR ATIK PROJEMİZ BAŞLAMIŞTIR.01.03.2019

Ekm

Kurumumuzun 2016 –2017 Eğitim Yılı  Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 19/10/ 2016 Çarşamba günü, Müdürlüğümüz merkez binası zemin kat toplantı salonunda saat 13.00 ‘de yapılacaktır.

Haz

Açık öğretim Okulu öğrencilerimiz ve mezunlarına ait mezuniyet belgesi, öğrenci belgesi, hizmete özel belge ve tamamlama belgeleri e-Devlet kapısı üzerinden verilmeye başlanmıştır.

Ock

B.çekmece Halk Eğitimi Merkezinin hazırlamış olduğu I. Dönem sonu etkinlikleri ve müzik dinletisi İlçemiz Milli Eğitim Müdürü Hasan UYGUN, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes BAKIRCI, okul müdürleri ve halkın katılımları ile 19 Mayıs Kültür Merkezinde gerçekleştirilmiştir.

Ock

9 Şbat 2012 tarih ve 28199 sayılı Resmi Gazete de yayınlanan Milli Eğitim Bakanlığı Okul-Aile Birliği Yönetmeliği nin bazı maddeleri mücibince kurumumuz resmi internet sitesinde Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Başkan ve Üyelerinin adı, soyadı, haberleşme bilgileri, göreve başlama ve bitiş tarihleri ve gelir gider kayıtlarının yayınlanması istenmiştir bu doğrultuda aşağıda ki bilgiler yayına sunulnuştur.

Ekm

May

T.C Milli Eğitim Bakanlı ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında geliştirilen "BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ  PROJESİ" bilgilendirme toplantısı Şb. Müdürü Sefer ERKEÇOĞLU başkanlığında ilçemizde görev yapan Rehberlik Öğretmenleri ile yapıldı.

May

İBB MİMAR TURGUT CANSEVER İLKOKULUNDA Sınıf Öğretmeni Engin ADIYAMAN ın yürüttüğü Okuma Yazma Kursu Mısırlı, Suriyeli, İranlı vatandaşların yediden yetmişe yoğun ilgi ve katılımları ile devam etmektedir.