İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE - Büyükçekmece Halk Eğitimi Merkezi

Kas

Kurum müdürümüz Hüseyin DAŞTAN´IN   değerli öğretmenlerimiz için verdiği öğretmenler günü kokteyl ile günümüzü kutladık.

Ekm

Türk Milletinin yeniden doğuşu ile kurulan Cumhuriyetin 93. Yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşamaktayız.

"Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun"

BÜYÜKÇEKMECE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ   MÜDÜRLÜĞÜ

May

Bu yıl 27 incisini düzenlediğimiz yıl sonu sergimizin açılışına Büyükçekmece İlçe Kaymakamı Mustafa Hulusi ARAT, Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet ŞAHİN, Büyüşçekmece İlçe Jandarma Komutanı Yzb Fatih DOĞAN, İlçe Milli Eğitim Şb Müdürleri Turgay AKYOL, Sefer ERKEÇOĞLU

May

2015-2016 Öğretim yılında merkezimizde açılan müzik kurslarında oluşturulan Türk Halk Müziği Korosu Büyükçekmeceli gönül dostlarına konser vermiştir. Emeği geçen herkese başta Kurum müdürümüz Hüseyin Daştan ve müzik öğretmenimiz Gülsemin Sarıahmetoğlu na gönülden teşekkür ederiz.

May

Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Beylikdüzü Eğitim Hizmetleri Gönüllüleri Derneği işbirliğinde, bölgemiz okullarında eğitim gören öğrencilere bir üst öğrenim kurumlarını tanıtmak ve onları geleceğe hazırlamak amacıyla, 03-06 Mayıs 2016 tarihlerinde

Nis

TRH4.2SIROMA/P-01 Ramanların Yoğun Olarak Yaşadığı Yerlerde Sosyal İçermenin Desteklenmesi Projesi"

Nis

Tepecik İzcilik Gençlik ve Spor Kulubü derneği yetkilileri ve öğrencileri Kurumumuz Müdürü Hüseyin Daştan ı kandil vesilesi ile ziyaret etmişlerdir, kendilerine teşekkür eder bizde onların ve tüm İslam Aleminin kandillerini ve üç aylarını tebrik ederiz.

Ock

Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 19 Mayıs Ortaokulu bahçesinde bulunan Çok Amaçlı Konferans Salonunun kullanım tanzim ve teşrifini Büyükçekmece Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ne 11/01/2016 tarihinde tahsis etmiştir. Söz konusu salonun Halk Eğitimi Merkezine tahsisi ile ilçemizdeki resmi kurumların önemli gün ve haftalarla ilgili programlarının geniş bir kitleye hitap edecek şekilde yapılması amaçlanmaktadır.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Türkiye Vodafone Vakfı ve Türkiye Bilişim Vakfı işbirliğiyle hayata geçirilen “Girişimcilikte Önce Kadın” projesi “Girişimcilikte Önce Kadın Projesi” hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz www.oncekadin.gov.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.